dreamfilmer Jag var So upphetsad att se denna film och trettio minuter var jag UTTRoKAD

Jag var So upphetsad att se denna film och trettio minuter var jag UTTRoKAD..! Och det var en annan 110 minuter kvar! Skadespeleriet var inte stor och accenter verkade for att andra varje par rader for varje tecken. Det verkade som Gal Gadot var standigt poserar for ett foto skjuta istallet for att agera – jag tror att jag fangade “Blue Steel” infor ett par ganger. Gal ar underbara men jag fick inte Amazonia prinsessa fran henne – kunde de inte hittat en skadespelerska med muskler? Felicity Jones i En Skurk var mer dreamfilm! Naturligtvis filmen var tvungen att kasta i bitar om dreamfilmhd att vara vacker OCH smart – men inte alltfor smart eftersom man var tvungen att forklara sno och hon var inte sa Amazonas att hon inte gillar att titta drop dead gorgeous for killar. Nope, ingen dreamfilm har – bara en annan Hollywood “predika det” for allmanheten film detta super hero ar tunn, illa glad, super duper smartish/barnslig och nedlatande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *